Wprowadzenie nowego produktu na rynek
Wprowadzenie nowego produktu na rynek, to skomplikowany proces marketingowy wymagający od zaangażowanych w niego osób, wiedzy i umiejętności dotyczących m.in. projektowania produktu zgodnie z wymaganiami rynku i potrzebami jego odbiorców (klientów i konsumentów). Przekazaniu wiedzy o strategiach wprowadzania nowego produktu i podniesieniu kompetencji w projektowania i wdrażania produktów poświęcone jest szkolenie online "Proces projektowania i wdrażania nowego produktu" przygotowane i prowadzone przez Panią Hannę Adamiak, trenera praktyka marketingu i eksperta w zakresie new product development i product managementu.
2020-09-30, 13:40

Ocena i opinie o szkoleniu z wprowadzenia nowego produktu na rynek

W sierpniu odbyła się kolejna edycja e-szkolenia z projektowania i wdrażania nowych produktów. Pod koniec naszego warsztatu online poprosiliśmy jego uczestników o wypełnienie krótkiej ankiety oceniającej zajęcia. Ocenie podlegały trzy elementy szkolenia: wiadomości przekazywane przez trenera, sposób prowadzenia zajęć i przygotowanie do szkolenia. Z przyjemnością informujemy, samo szkolenie online "Proces projektowania i wdrażania nowego produktu" oraz prowadzący je trener otrzymali najwyższą możliwą ocenę - 5,00 na 5,00 możliwych.

W ankietach uczestnicy uzasadniali również wystawione oceny. Wystawienie "piątek" najczęściej argumentowano taki opiniami:

"Wiedza przekazana w sposób jasny i zrozumiały. Sporo przykładów. Bardzo merytoryczne szkolenie."
"Interakcja z prowadzącym szkolenie i bieżąca reakcja na problemy."

Szkoleni również zgodnie stwierdzili, że wiedza i umiejętności uzyskane podczas zajęć znajdą zastosowanie w ich pracy zawodowej.

Szkolenia z wprowadzenia nowego produktu na rynek

Cieszymy się, że nasze szkolenie online przyczyniło się do podniesienia kompetencji zawodowych uczestników. Wszystkim zainteresowanym rozszerzenie wiedzy polecamy szkolenia stacjonarne z new product development - "Wprowadzenie nowego produktu na rynek (New product development - NPD marketing" oraz szkolenia online "Proces projektowania i wdrażania nowego produktu" prowadzone przez p. Hannę Adamiak.

opr. DB

Źródło https://www.bonavigator.pl/wprowadzenie-nowego-produktu-na-rynek.html