Udane szkolenie z logistyki magazynowej
W dniach 13 - 14 września odbyło się kolejne szkolenie otwarte "Gospodarka magazynowa. Zarządzanie magazynem i logistyka magazynowa" prowadzone przez trenera praktyka zarządzania logistycznego Pana dr Bogdana Krokera. W ciągu dwóch dni intensywnych i praktycznych warsztatów uczestnicy zdobywali wiedzę i umiejętności pozwalające profesjonalnie zarządzać procesami magazynowymi w przedsiębiorstwach.
2019-03-29, 15:22

Ocena szkolenia z logistyki magazynowej

Pod koniec szkolenia z logistyki magazynowej poprosiliśmy uczestników o dokonanie jego oceny w anonimowych i dobrowolnych ankietach. Z satysfakcją informujemy, że zarówno szkolenie jak i trener uzyskali bardzo wysokie oceny. Najwyższe noty (w skali 1-5) nasz trener otrzymał za wiadomości - 4,67 i przygotowanie do szkolenia - również 4,67. Średnia ocena szkolenia wypadła także wyjątkowo dobrze, to 4,56 na 5,00 możliwych.

Szkolenie z logistyki magazynowej - polecane i praktyczne

W naszej ankiecie zapytaliśmy uczestników o to czy poleciliby szkolenie z zarządzania magazynem innym osobom pracującym z nimi - 100% osobom udzieliło na to pytanie odpowiedzi pozytywnej. Podobnie w wypadku pytania "Czy wiedzę i umiejętności zdobyte na szkoleniu wykorzysta Pani / Pan w swojej pracy?" - uczestnicy byli całkowicie zgodni, że szkolenie jest przydatne i praktyczne, przekazujące narzędzia, które zastosują w swoim działaniach zawodowych związanych z zarządzaniem gospodarką magazynową.

Wśród komentarzy dotyczących tego co najbardziej podobało się uczestników najczęściej zwracano uwagę na:

"Obliczanie magazynów i pracy magazynowej";
"Terminologię";
"Praktyczne przykłady, zadania dotyczące projektowania".

Cieszymy się, że po raz kolejny przeprowadziliśmy szkolenie z logistyki magazynowej, które okazało się cenne i wartościowe dla jego uczestników.

Zapraszamy na szkolenia dla logistyków

Szkolenie "Gospodarka magazynowa. Zarządzanie magazynem i logistyka magazynowa" realizujemy w formie otwartej (terminy w zakładce "Szkolenia otwarte" oraz w formule szkolenia zamkniętego dedykowanego managerom i pracownikom jednej firmy. Wszystkich logistyków zapraszamy do zapoznania się z naszymi szkoleniami logistycznymi. Szczegóły tematów i programów znajdziecie w kategorii "Szkolenia z logistyki".